خاصیت ضدباکتریایی الیاف بامبو

هزاران سال است که بامبو بدون استفاده از سموم دفع آفات در آسیا رشد می کند و به ندرت مورد حمله آفات قرار می گیرد. دانشمندان ژاپنی دلیل این امر را عامل ضدباکتریی منحصر به فرد بامبو به نام "بامبو کن "عنوان کرده اند و بر این باورند که ترکیب این ماده با ساختار محکم مولکولی الیاف بامبو موجب خاصیت ضدباکتریایی و باکتریواستاتیک این الیاف می شود که حتی بعد از 50 بار شستشو این خاصیت از بین نمی رود. 
این خاصیت کاملا" متفاوت از خواص آنتی باکتریال مصنوعی است که به صورت شیمیایی به محصولات بهداشتی افزوده می شود.

از آنجا که جذب رطوبت در الیاف بامبو  نسبت به پنبه و حتی پشم بسیار بیشتر است، لذا از رشد باکتری های ایجاد بو، بدون افزودن مواد شیمیایی جلوگیری کرده، لباس عاری از باکتری ها خواهد بود و تعداد دفعات شستشو را کاهش می دهد.